Tømrer nær Aabenraa

Om vores tømrer team tæt på Aabenraa

FC Byg er din lokale tømrer i Aabenraa og omegn. Vi er 2-3 mand, der gør vores bedste for, at du får et perfekt tømrer resultat.

Firmaet har eksisteret siden 2009, hvor vi lige siden har været en troværdig og lille virksomhed i Aabenraa med et klart mål – at du som kunde altid skal være tilfreds med vores arbejde.

Vi er fra Aabenraa og er medlem af Dansk Byggeri og BygGaranti, og vi har et professionelt samarbejde med Velfac vinduer.

Hvis du vil vide mere om vores lille firma med hensyn til priser, muligheder eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 20 15 94 55 eller mail: fc-byg@fc-byg.dk.

I FC Byg er vores målsætning at være et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der altid sørger for at overholde aftaler. Vi Har stort fokus på at kunderne får det, der er aftalt. Derfor kan du som kunde hos os være sikker på, at der leveres kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris! 

En tømrer i Aabenraa du kan regne med!

Skal du bruge en dygtig og erfaren tømrer til dit næste projekt? FC Byg er et lokalt tømrerfirma, der kører ud til kunder i alle nærliggende områder i Sønderjylland, fx Haderslev, Kruså og Rødekro. Vi har siden 2009 været en lille og troværdig tømrervirksomhed med et klart mål; at kunden altid skal være tilfreds. 

Vi kører ikke, før arbejdet er 100% færdiggjort og kunden er tilfreds med resultatet. Som tømrermester er vi medlem af Dansk Byggeri og BygGaranti, hvilket er din sikkerhed for, at vi leverer et ordentligt stykke arbejde. Desuden har vi også et professionelt samarbejde med Velfac vinduer.

Så hvis du søger en tømrer nær Aabenraa, står vi klar til at hjælpe til! 

Tømrer Rødekro

Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder, og modtag et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

=