Akustiklofter forbedrer indeklima i Aabenraa

Hvordan er akustikken hjemme hos jer? Du har måske ikke tænkt meget over det, men akustikken i et rum kan betyde meget for, hvor behageligt det er at være i rummet. Dine lofter kan ofte være årsagen til, at lyden ikke bliver absorberet ordentligt. Dette uønskede ekstra støj kan dog undgås ved at investere i lofter med en højere lydabsorbering. For at opnå et mere behageligt lydniveau i hjemmet, bør du overveje mere utraditionelle lofter. Måske føler I, at et gipsloft er løsning nok i sig selv, men de giver ikke knap så god akustik som Ecophon lofter kan give jer.

Aabenraa borgere elsker Ecophon akustiklofter 

Hos FC Byg sælger og monterer vi Ecophon akustiklofter, så jeres rum vil kunne absorbere støjen bedre. Denne type loft har det bedste fra to verdener: på den ene side får I et smukt design, og på den anden side har Ecophon akustiklofter en enorm høj lydabsorbering. Dette skyldes den høje densitet, der er i den glasuld, de bliver fremstillet af. Ecophon akustiklofter kan påsættes beton, forskalling eller allerede eksisterende gipslofter.

Bor du i Aabenraa? Så kan vi montere den akustiklofter

FC Byg er dit lokale tømrerfirma i Rødekro og omegn med mange års erfaring i dette skæbne fag. Vi er 2-3 mand, der gør vores bedste for, at du får det resultat, du ønsker. Firmaet har eksisteret siden 2009, hvor vi lige siden har været en troværdig og lille virksomhed med et klart mål – at du som kunde altid skal være tilfreds. Din tilfredshed er vores vigtigeste mål, og vi stopper ikke før den er opnået. 
 
Vi er medlem af Dansk Byggeri og BygGaranti, og vi har et professionelt samarbejde med Velfac vinduer. Hvis du vil vide mere om os, priser, muligheder eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 20 15 94 55 eller mail: fc-byg@fc-byg.dk.
Aabenraa akustiklofter haderslev