Vi hjælper gerne dig med dit næste byggeprojekt

NYT TAG

Med vores mange års erfaring indenfor tagløsninger, er vi en oplagt leverandør for dig. En tagudskiftning kan være et omfattende projekt, men hos FC Byg hjælper vi dig fra start med valg ift. udseende, pladsforhold, isolering og dagslys. Vi tager hensyn til dine behov og finder i fællesskab den rette løsning.

Din boligs tag er en væsentlig del af husets sundhed. Et tag i dårlig stand kan være til fare i stormvejr eller resultere i alvorlige råd- og svampeskader i hele huset, hvis vand trænger ind. Ofte vil det være et nedslidt tag eller en kombination af flere forhold, som sætter gang i en udskiftning af taget på din bolig.​

Der findes mange muligheder indenfor valg af nyt tag, hvor vi med vores mange års erfaring og ekspertise kan hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning i høj kvalitet til en god pris.

Hos FC Byg er du altid i gode hænder med vores mange års erfaring indenfor nyt tag til boliger. Vores service er i høj kvalitet til en god pris. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, om hvad vi kan hjælpe dig med.

Ring på telefon 20 15 94 55 og hør nærmere

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

FC BYG ApS

CVR: 35644024​

Adresse​

Klintetoften 3, Hjordkær 

6230 Rødekro

Kontakt

Telefon: 20 15 94 55

E-mail: fc-byg@live.dk