Vi hjælper gerne dig med dit næste byggeprojekt

Nye vinduer og døre i træ/alu leveres og monteres

Hos FC Byg i Rødekro tilbyder vi et stort udvalg af nye vinduer og døre i træ og alu og kan hjælpe dig med lige det vindue eller den dør, som du ønsker. Vi hjælper dig med at finde de rigtige døre og vinduer, som er med til at give dit hus det rigtige æstetiske udtryk.

Vi kører gerne ud til kunder i blandt andet Kruså, Aabenraa, Haderslev og Gråsten. 

Salg og montering af træ og alu-vinduer tilbydes

Hos FC Byg er du altid i gode hænder med vores mange års erfaring inden for valg, opmåling og montering af nye vinduer og døre. Vi er desuden Velfac Vinduesmester og har stor erfaring med at montere Velfac-vinduer. 

Valg af døre til boligen er vigtig, da det er det første, der møder dine gæster, inden de træder ind i et rum.

Derfor skal du grundigt overveje dørenes design og formål. I fællesskab finder vi den dør, der opfylder dine ønsker og behov.

Vinduerne skal harmonere med husets byggestil og er en stor del af husets design. Der findes forskellige muligheder i forhold til de enkelte åbnefunktioner, hvor du skal tænke over, hvilket behov det enkelte vindue skal dække. Vi hjælper dig med at vælge vinduer, som dækker dine behov og passer godt til boligen.

Hvad koster nye vinduer?

Prisen på nye vinduer afhænger naturligvis af materialer og antal. Vi tilbyder salg og montering til en god pris og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, om hvad vi kan hjælpe dig med.

Ring på telefon 20 15 94 55 eller skriv til e-mail 

fc-byg@live.dk og hør nærmere.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

FC BYG ApS

CVR: 35644024​

Adresse​

Klintetoften 3, Hjordkær 

6230 Rødekro

Kontakt

Telefon: 20 15 94 55

E-mail: fc-byg@live.dk