✓ Samarbejde med Velfac                               ✓ Kunden i fokus                               ✓ Lille og troværdig virksomhed

udskiftning af vinduer og døre i træ/alu

Hos FC Byg i Rødekro tilbyder vi et stort udvalg af nye vinduer og døre i træ og alu. Vi kan hjælpe dig med udskiftning af vinduer og døre i det rigtige materiale, som er med til at give dit hus det rigtige æstetiske udtryk.

Vi kører gerne ud og udfører montering af vinduer hos kunder i hele området nær Kruså, Haderslev, Aabenraa og Gråsten.

Vi tilbyder både salg og udskiftning af vinduer og døre

Vi har mange års erfaring inden for valg, opmåling og udskiftning af vinduer og døre, og du er derfor altid i gode hænder hos os. Vi er Velfac vinduesmester og har stor erfaring med at montere Velfac-vinduer. 

Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri og BygGaranti, hvilket er din sikkerhed for, at vi leverer et ordentligt stykke arbejde.

Valg af døre til boligen er vigtigt, da det er det første, der møder dine gæster, inden de træder ind.

Derfor skal du grundigt overveje dørenes design og formål. I fællesskab finder vi den dør, der opfylder dine ønsker og behov.

Vinduerne skal harmonere med husets byggestil og er en stor del af husets design. Der findes forskellige muligheder i forhold til de enkelte åbnefunktioner, hvor du skal tænke over, hvilket behov det enkelte vindue skal dække. Vi hjælper dig gerne med valg og udskiftning af vinduer fra Velfac.

Hvad koster nye vinduer?

Prisen på nye vinduer samt udskiftning af vinduer og døre afhænger naturligvis af materialer og antal. Vi tilbyder salg og montering til en god pris og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til os på 20 15 94 55 eller skriv til fc-byg@fc-byg.dk for at høre mere om udskiftning af vinduer og døre fra Velfac. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

FC BYG ApS

CVR: 35644024​

Kontakt

Telefon: 20 15 94 55

E-mail: fc-byg@fc-byg.dk