✓ Samarbejde med Velfac                               ✓ Kunden i fokus                               ✓ Lille og troværdig virksomhed

Tagrenovering og tagudskiftning til gode priser

Med vores mange års erfaring inden for tagrenovering og andre tagløsninger, er vi et oplagt valg. En tagudskiftning kan være et omfattende projekt, men hos FC Byg i Rødekro hjælper vi dig helt fra starten med valg i forhold til udseende, pladsforhold, isolering og dagslys. Vi tager hensyn til dine behov og finder i fællesskab den rette løsning.

Vi kører gerne ud og udfører tagrenovering hos kunder i hele området nær Kruså, Haderslev, Aabenraa og Gråsten. Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri og BygGaranti, hvilket er din sikkerhed for, at vi leverer et ordentligt stykke arbejde.

Det kan være farligt med et dårligt tag

Din boligs tag er en væsentlig del af husets sundhed. Et tag i dårlig stand kan være til fare i stormvejr eller resultere i alvorlige råd- og svampeskader i hele huset, hvis vandet trænger ind.

Derfor kan en tagrenovering være med til at redde dit tag og undgå alvorlige skader på huset på længere sigt.

Der findes mange muligheder inden for valg af nyt tag eller tagrenovering. Med vores ekspertise kan vi hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning i høj kvalitet og til en god pris.

Kontakt os for at høre mere om tagrenovering

Du er i trygge hænder hos os, da vores service i forbindelse med tagrenovering altid er i høj kvalitet.

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om hvad vi kan hjælpe dig med.

Ring til os på 20 15 94 55 eller skriv til fc-byg@fc-byg.dk for at høre mere om tagrenovering. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

FC BYG ApS

CVR: 35644024​

Kontakt

Telefon: 20 15 94 55

E-mail: fc-byg@fc-byg.dk