Ombygninger

Ombygninger

En ombygning kan forbedre din boligs funktionalitet, indretning og udseende og kan med fordel udføres i forbindelse med større renoveringer indvendigt og udvendigt. En ombygning kan ske i forbindelse med omfattende og dybdegående renovering og modernisering, eller når boligens formål skal forandres og tilpasse din families nye eller ændrede behov. Det er en ændring inden for boligens eksisterende rammer og kan omfatte det indvendige, udvendige eller begge dele. Af økonomiske årsager kan det være praktisk at kombinere modernisering og ombygning for at forny og forbedre din bolig.

Har du et ønske om at få nyt badeværelse, opdele et værelse i to, ændre facadebeklædning eller noget helt andet, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning til en god pris.

 

Hos FC Byg er du altid i gode hænder med vores mange års erfaring indenfor ombygning og renovering af boliger. Vores service er i høj kvalitet til en god pris. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, om hvad vi kan hjælpe dig med.

Ring på TLF. 20 15 94 55 og hør nærmere.

fotos1
1000x800-2
  • Kontakt os for et uforpligtende tilbud

    Du er altid velkommen til at kontakte FC Byg, hvis du ønsker et tilbud til dit næste byggeprojekt. Vi er altid klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig på vej, så dit projekt står flot til sidst.