Nye døre og vinduer

Nye døre og vinduer

FC Byg tilbyder et stort udvalg og kan hjælpe dig med lige det vindue eller den dør, som du ønsker. Vi hjælper dig med at finde de rigtige døre og vinduer, som er med til at give dit hus det rigtige æstetiske udtryk.

Valg af døre til boligen er vigtig, da det er det første, der møder dine gæster inden de træder ind i et rum. Derfor skal du grundigt overveje dørenes design og formål. I fællesskab finder vi den dør, der opfylder dine ønsker og behov.

Vinduerne skal harmonere med husets byggestil og er en stor del af husets design. Der findes forskellige muligheder ift. de enkelte åbnefunktioner, hvor du skal tænke over hvilket behov det enkelte vindue skal dække. Vi hjælper dig med at vælge vinduer, som dækker dine behov og passer godt til boligen.

 

Hos FC Byg er du altid i gode hænder med vores mange års erfaring indenfor valg, opmåling og montering af døre og vinduer. Vores service er i høj kvalitet til en god pris. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, om hvad vi kan hjælpe dig med.

Ring på TLF. 20 15 94 55 og hør nærmere.

118003
fotos2
  • Kontakt os for et uforpligtende tilbud

    Du er altid velkommen til at kontakte FC Byg, hvis du ønsker et tilbud til dit næste byggeprojekt. Vi er altid klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig på vej, så dit projekt står flot til sidst.